Vesa Keskisen kännisekoilun tulos: ”Isä katkaisi välit”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Nelosen Maria!-ohjelmassa jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä vieraillut kyläkauppias Vesa Keskinen pui haastattelussa luonnollisesti edellistä vierailuaan, joka päättyi nolosti Keskinen soperrettua juovuspäissään sekavia.

Maria Veitola tiedusteli Keskiseltä, että millainen vaikutus tempauksella ja sen aiheuttamalla mediakohulla oli hänen vanhempiinsa. Kyläkauppias kertoi, että erityisesti hänen isänsä otti tapauksen raskaasti.

– Hän ei ole puhunut mulle sen jälkeen. Äiti on paljon ymmärtäväisempi ja hän onkin sanonut aina mulle, että elämässä pitää katsoa aina eteenpäin. Ja että se joka vanhoja muistelee, niin sitä tikulla silmään. Nyt on viime aikoina tullut tämä julkisuus niin kovaksi, että silloin ennen vanhaan ei tullut nämä töppäykset julki, Vesa Keskinen kertoi Marialle.

Viime aikoina mediassa on uutisoitu runsaasti myös Keskisen ex-rakkaan Hamamatin puuhista. Taannoin Keskinen aikoi tuoda markkinoille Hamamat-kastikkeen, mutta hän joutui hautaamaan projektin, kun resepti palasi Ghanaan neitokaisen mukana.

– Kastikkeen resepti meni Hamamatin myötä. Nyt on tullut suuri taloudellinen tappio, mutta kyllä siitä selvitään. Se oli hyvää ainakin mun makuun. Tulinen ja sopivan pippurinen.