Doom Unit julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Doom Unit -yhtye julkaisee 18. toukokuuta seuraajan Cross the Line -esikoislevylleen. Uudelta The Burden of Bloom -albumilta on tarjoiltu esimakua jo Reckoning Day -singlen muodossa, joka soi parhaillaan radioissa.

Doom Unitin toisellakin albumilla tuottajana on toiminut Happoradiosta tuttu AH Haapasalo. Kaljanjuontirockiksi musiikkiaan kuvaileva yhtye on työstänyt uutukaiselleen kymmenen kappaletta, joilla liikutaan entistä laajemmassa skaalassa kyseisen luonnehdinnan alla. Luvassa on tiukkaa, iskevää ja junttaavaa rokkimeininkiä.

– Uudesta kiekosta tuli soundeiltaan hieman jykevämpi verrattuna debyyttiin. Ei ollut tarkoituskaan tehdä heviä, mutta tanakkaa ja tarttuvaa rock and rollia tuli. Sellaista ranteenpuremista, ei lähellekään mitään jumppamusaa, bändin laulaja Jape kertoo.