FBI:n salaiset asiakirjat: UFO kaappasi ja silpoi 8 000 lehmää

Viihdeuutiset · Stara.fi

UFO-havaintojen määrä on viime kuukausina noussut huomattavasti normaalista, kun tunnistamattomia lentäviä esineitä on havaittu ympäri maailmaa poikkeuksellisen paljon. Nyt julkisuuteen on kuitenkin vuotanut runsaasti uusia tietoja, kun osa FBI:n asiakirjoista julkaistiin tutkijoiden käyttöön.

Aiemmin salaiseksi julistettujen Yhdysvaltojen liittovaltion poliisin asiakirjojen mukaan Valkoinen talo ja hallitus olivat 1970-luvun loppupuolella paniikissa saatuaan tietää, että UFO oli kaapannut laitumelta mukaansa 8.000 lehmää. Lehmät löydettiin myöhemmin maahan palautettuina, mutta kuolleina. Tiedon perusteella avaruusolioiden uskottiin olevan vakava uhka New Mexicon, Nebraskan ja Coloradon osavaltioiden taloudelle.

FBI toteaa asiakirjoissaan, että jokaiselta lehmältä oli poistettu useita elimiä, kuten kieli, alahuulet, sukupuolielimet, korvat ja silmät. Osalta oli näiden lisäksi poistettu myös veri. Asiasta raportoineen agentin mukaan lehmät kaapattiin lentävään laitteeseen, josta ne myös pudotettiin. Hänen mukaansa käytetty teknologia oli hyvin edistyksellistä.