Bonnie Wright ja Jamie Campbell Bower naimisiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaan on saatu jälleen uusi julkkispari, kun Harry Potter -elokuvista tutut Bonnie Wright ja Jamie Campbell Bower ovat kihlautuneet. He tapasivat toisensa viimeisen Harry Potter -elokuvan kuvauksissa.

Ginny Weasleyn roolia Potter-elokuvissa näyttelevä 20-vuotias Bonnie Wright ja Gellart Grindlewaldin roolia esittävä 22-vuotias Jamie Campbell Bower olivat seurustelleet ennen kihlaustaan vuoden ajan. Pari vahvisti kihlauksen, mutta ei suostunut vielä tässä vaiheessa kertomaan tarkempia tietoja tulevista häistään.

– Olen kihloissa ja todella onnellinen. Tämän on mahtavaa, mahtavaa aikaa. Suunnittelemme häitä, mutta en kerro että missä ja milloin ne tullaan järjestämään, Jamie Campbell Bower kertoi The Daily -julkaisulle.

Jamie Campbell Bower on näytellyt myös Twilight-elokuvissa. Parin huhuttiin menneen kihloihin jo puoli vuotta sitten, mutta tuolloin kumpikaan ei suostunut kommentoimaan huhuja.