Härski penispatsas oli liikaa kaupunkilaisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinassa on syntynyt kohu patsaasta, joka on asukkaiden mielestä liian rivo. Teoksen nimi Fu Lao tarkoittaa ”auta vanhuksia”, ja siinä nähdään kuinka kaksi alastonta nuorta naista kantaa alastonta vanhaa miestä, jonka sukuelimet ovat suorastaan teoksen pääosassa.

Teoksen esittelyn mukaan toinen naisista on miehen vaimo ja toinen on hänen miniänsä. Luonnonkauniille Guilin’s Guanyuan International Community -asuinalueelle kaksi viikkoa sitten pystytetty patsas on suututtanut asukkaat rivoudellaan.

Fu LaoKuva: What’s On Sanya

Patsaan oli tarkoitus kuvata perheen rauhaisaa yhteiseloa ja vanhusten kunnioittamista, mutta monille se edustaa kuitenkin yllättäen jotain aivan muuta. Parhaillaan kaupungissa pohditaan tuleeko koko patsas poistaa vai riittääkö esimerkiksi sen hahmojen pukeminen.