Idols-Stina Girs putoamisestaan: ”Harmittaa ihan sikana”

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-finaalilähetykset ovat jo hyvässä vauhdissa, ja viime sunnuntaina nähtiin todellinen yllätyskäänne, kun kisan ylivoimainen ennakkosuosikki Stina Girs passitettiin kotiin. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi Stinan heti suoran lähetyksen jälkeen ja tiedusteli hänen kuulumisiaan tuoreeltaan.

– No kyllähän se harmittaa ihan sikana. Mut en mä tiedä. Mä ainakin lähdin tyylillä, sillä mä olin ihan täysin tyytyväinen omaan vetooni, Stina Girs kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

Suosikkilaulaja tiivisti pyydettäessä oman Idols-taipaleensa yhteen lauseeseen, joka oli ”Huikea mieletön unelma”. Stinan viimeiseksi jääneen finaalin teemana oli iskelmä, ja Stina Girs onnistui esiintymisessään mainiosti.

– Mä olin ihan mielettömän innoissani siitä, että mä en ole ikinä laulanut iskelmää missään. Tää oli ihan eka kerta, ja toi biisi oli ihan että pling toi mun pitää vetää. Rock-iskelmää. Se oli hyvä.