IS: Suomalaisrokkari tarvitsee kuulolaitetta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äänekkään rockmusiikin jatkuvan kuuntelelemisen haitallisista vaikutuksista on puhuttu jo pitkään, ja esimerkiksi rockyhtyeiden jäsenet ovat altistuneet liian suurille desibeleille keikoillaan jopa tuhansia kertoja.

Nyt Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm liittyy virallisesti tähän samaan joukkoon, sillä hän tarvitsee kuulolaitetta. Iskelmärokkari kertoi asiasta Ilta-Sanomille ja kertoi heikentyneen kuulon tuottavan ongelmia myös arkipäiväisissä tilanteissa.

– Jos puhetta tulee monesta suunnasta, äänet menevät puuroksi enkä saa enää mitään selvää, Lindholm kertoi Ilta-Sanomille.

Samassa jamassa ovat parhaillaan rokkareiden lisäksi myös monet tiskijukat ja konemusiikkiartistit. Tämä siitä huolimatta, että asiasta on jaettu valistusta jo pitkään. Monet rokkarit ovatkin todenneet, että alkoholin vaikutuksen alaisena kuuloa ei osaa arvostaa niin paljon kuin siinä tilanteessa pitäisi.