Maailman kauneimmat listattiin – todellinen yllätysvoittaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelman tuomaristossa on tällä tuotantokaudella mukana myös latinotähti Jennifer Lopez, joka purskahti taannoin itkuun jouduttuaan pudottamaan suosikkilaulajansa Chris Medinan kisasta.

Nyt Jenniferillä on kuitenkin aihetta ilon kyyneliin, sillä hänet on yllättäen valittu maailman kauneimmaksi naiseksi. People-lehti rankkasi nimittän latinotähden listansa ykköseksi. Tulos oli yllätys, koska Jennifer Lopez ei ole viime vuosina menestynyt kovinkaan hyvin esimerkiksi seksikkäimpien listalla.

Muita listalla menestyneitä naisia olivat tänä vuonna näyttelijät Halle Berry ja Jennifer Garner sekä laulaja Beyonce Knowles. Miesten sarjassa maailman komeimmaksi rankattiin näyttelijä George Clooney.