Tältä Kate Hudson näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijä Kate Hudson oli viime kesänä otsikoissa uusien silikonirintojensa merkeissä. Lopputulos on hädin tuskin näkyvä, mutta tähti itse on tyytyväinen luonnollisen kokoisiin rintoihinsa. Parhaillaan kaunotar odottaa toista lastaan, eikä raskauttaan piilottele.

Muse-yhtyeen Matthew Bellamylle jälkikasvua odottava 31-vuotias Kate Hudson on nyt ikuistettu lomailemassa Brasialiassa, jossa hän ja miehensä kokeilivat myös melontaa. Kajakissa istumassa kuvatun Hudsonin vauvamasu on tuoreimpien kuvien perusteella kasvanut huimasti, sillä viime kuussa hänet kuvattiin niin ikään bikineissä Meksikon Cabossa.

Kate ja Matthew tapasivat viime vuoden huhtikuussa Coachella-festivaalien backstagella ja ryhtyivät pian seurustelemaan. Hudsonilla on ennestään yksi 7-vuotias Ryder-poika ex-aviomiehensä Chris Robinsonin kanssa.

– Uusi sisar tai veli Ryderille on Hudsonin mielestä todella upea asia. Raskaus ei ollut suunniteltu ja se tapahtui vahingossa, mutta se oli silti ihana yllätys Katelle. Matthew Bellamy on myös todella innoissaan tulevasta isyydestään, joten kaikki on kunnossa, lähde kertoi taannoin Us Weekly –lehdelle.