Kodittomia värvättiin hakattavaksi 50 dollarilla – rajuja fetissivideoita varten

Ohhoh! · Stara.fi

Erilaisten fetissivideoiden tekijät ovat löytäneet viime aikoina näyttelijöitä kodittomien miesten joukosta. Nyt julkisuuteen on nimittäin tullut useita tapauksia, joissa kodittomille on maksettu siitä, että he ovat suostuneet tulemaan videoitavan pahoinpitelyn kohteeksi.

Floridalainen yritys on jäänyt kiinni siitä, että se maksoi 50 dollaria ainakin kymmenelle kodittomalle miehelle, joita puolialastomat naiset hakkasivat, potkivat ja ruoskivat 12 minuutin ajan videokameran edessä. Miehille ilmoitettiin, että he jäävät kokonaan ilman palkkiota, jos he tappelevat vastaan tai luovuttavat ennen kuin ”ottelu” on loppu.

Tapaukset tulivat ensimmäisen kerran julkisuuteen kolme kuukautta sitten, kun asianajaja huomasi useilla kodittomilla miehillä samankaltaisia vammoja. Asiassa on nyt käynnistetty poliisitutkinta ja oikeudenkäynti alkaa lähiaikoina.

Tapausten paljastuttua videoita tehtaillut yritys on haastettu oikeuteen, kun kaksi koditonta syyttää yhtiötä heidän ahdinkonsa hyväksikäytöstä. Toinen miehistä sai pahoinpitelyssä pysyviä vammoja selkäänsä. Myös monet muut miehistä ovat saaneet vakavia vammoja ja joutuneet sairaalaan muiden muassa murtuneiden kylkiluiden takia. Yksi sai jopa aivoverenvuodon.