Aviomies kouri alastoman Marian Careyn paljaita rintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mariah Carey joutui taannoin jättämään roolin elokuvassa Tyler Perryn ohjaamassa elokuvassa, kun hän hankkiutui raskaaksi. Laskettu aika on tänä keväänä, ja huhtikuun alussa Mariah onnistui huijaamaan medioita aprillipilalla.

Careyn aviomies Nick Cannon ilmoitti radio-ohjelmassaan, että Mariah on kiidätetty jo sairaalaan synnyttämään. Monet viihdelehdet ehtivät julkaista tiedon ennen kuin Nick totesi sen olleen pelkkä aprillipila. Viime viikolla Mariah Carey nähtiin poseeraamassa alastomana Life & Style -lehden kansikuvassa muhkean vauvamasunsa kanssa.

Nyt sama on toistunut toisessa lehdessä, mutta aviomiehen kanssa. Mariah Careyn ja Nick Cannon nähdään nimittäin parhaillaan myös englantilaisen OK!-lehden kannessa alastomana. Kuvassa Mariahin rintoja peittävät ainoastaan aviomiehen kädet.