Martinan ja Eskon avioero-julkisuustempussa alkoi vaihe viisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkispari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen ilmoitti taannoin avioerosta. Ero sattui kuitenkin – jo toistamiseen – varsin osuvasti juuri sellaiseen hetkeen, kun pari tarvitsi kipeästi palstatilaa sekä Martinan musiikkiuran että pariskunnan pian alkavan realitysarjan takia.

Stara on seurannut ”avioeroa” alusta saakka valmiiksi käsikirjoitettuna julkisuustemppuna, jossa sovelletaan monien amerikkalaisten realitytähtien vastaavia mediasuunnitelmia. Tähän saakka julkisuustempussa kaikki vaiheet ovat menneet kuten Stara jo kuukausia sitten ennusti. Vaiheet yksi, kaksi, kolme ja neljä menivät käsikirjoituksen mukaan, sillä myös yhteinen lomamatka toteutui juuri ennustetun mukaisesti.

Nyt on alkanut vaihe viisi, jossa ”he kokeilevat yhdessä asumista lapsensa takia, joskin vielä ilman seurustelua”. Eilen pariskunta vahvisti asuvansa taas yhdessä. Kuudennessa ja viimeisessä vaiheessa julkkispari palaa entistä rakastuneempana takaisin yhteen ja tuhansia ilmaisia palstamillimetrejä rikkaampana. Siihen tuskin kuluu enää kovin pitkään, sillä parhaillaan televisiossa pyörivä realitysarja tarvitsee vielä ilmaista mainosta.