Matkaoppaat-päällikkö vaihtuu: ”Mulla on pienemmät boobsit kuin Terhillä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat päässeet jo parin tuotantokauden ajan tutustumaan matkaoppaiden arkeen Matkaoppaat-realityohjelman kautta. Turkin Alanyassa oppaiden päällikkönä on toiminut Terhi, mutta häntä ei enää tulevissa jaksoissa nähdä.

Ohjelman kuvauspaikka on nimittäin vaihtumassa Turkista Bulgarian Kultahietikolle, josta tuotantoyhtiö haki taannoin myös verkossa suomalaisia matkailijoita vapaaehtoisiksi mukaan ohjelmaan. Bulgarian vauhdikkaassa ja nuorten suosimassa bilekohteessa kohdepäällikkönä toimii 41-vuotias kampaamotaustainen Janne Antin.

– Minusta tuli uusi Terhi. Olen vähän rennompi, minulla on lyhyempi tukka ja pienemmät boobsit, Janne Antin kommentoi muutosta Iltalehdelle.

Sarjan kolmannen tuotantokauden kuvaukset alkavat Bulgariassa toukokuussa. Tuotantokauteen mahtuu yhteensä 56 jaksoa ja kuvaukset kestävät arviolta 14 viikkoa. Ohjelman tuottaja Susanna Lasarov kertoi taannoin uskovansa, että Bulgariassa turistit ovat keskimäärin hieman Turkkia nuorempia.