Juuri nyt televisiossa: Huippuseksikkään Sofian hittisarja alkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Tästä päivästä lähtien Sofia nähdään myös Suomen televisiossa, kun hänen palkittu Moderni perhe -hittisarjansa alkaa tänään MTV3-kanavalla kello 22.35.

Mmuodokas Sofia ikuistettiin äskettäin paparazzikuviin samaisen televisiosarjansa kuvauksissa. Neitokainen oli pukeutunut näyttävään leopardikuvioiseen asuun, joka korosti erityisesti hänen muhkeita muotojaan. Taannoin Sofia kertoi kuinka hänen vartalonsa kehittyminen aiheutti ongelmia teini-iässä. Ensin muotoja ei ollut nimittäin lainkaan ja sitten yhtäkkiä liiankin kanssa.

– Olin naurettavan laiha. Minua kutsuttiin koulussa Palilloksi, joka tarkoittaa espanjaksi hammastikkua. Yhtäkkiä sain kuitenkin valtavat rinnat. Se oli kauheaa! Ilmoitin silloin äidilleni, että leikkautan ne pois heti kun täytän 18 vuotta, Sofia Vergara kertoi Shape-lehdelle.

38-vuotias kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.