Sairas tavoite: Nainen haluaa maailman lihavimmaksi – tavoitteena 455 kiloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman lihavimmat ihmiset ovat olleet yleensä otsikoissa terveydellisten ongelmiensa johdosta tai silloin, kun heidän siirtämisekseen on jouduttu purkamaan kokonaisia seiniä. Monet lihavimmista ovat myös aloittaneet laihdutuskuurin elääkseen pidempään.

Nyt amerikkalainen nainen haluaa kuitenkin tulla maailman lihavimmaksi naiseksi. Jo nyt sairaalloisen lihava 44-vuotias Donna Simpson painaa 273 kiloa, mutta hänen mukaansa se on vasta alkua. Hän nimittäin lihottaa itseään tietoisesti. Ruokaan noin 600 euroa viikossa käyttävä Simpson ahtaa itseensä nykyisin noin 12.000 kilokaloria päivässä, sillä tavoitteekseen Simpson kertoo 455 kilon painon.

Vuonna 2007 Donna sai lapsen poikaystävänsä Philippe Gouamban kanssa, ja nyt hän haluaa tulla myös maailman lihavimmaksi äidiksi, Digital Spy uutisoi. Hän ylläpitää omaa verkkosivustoaan, jossa ihmiset voivat seurata lihomista lähes reaaliajassa.