Sanomalehti julkaisi väärät numerot – pariskunta juhli olematonta lottovoittoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa vietettiin äskettäin varsinaista lottohuumaa, kun parin viikon ajan oli jaossa 7,5 miljoonan euron pääpotti. Se meni lopulta toisella yrittämällä yhdelle voittajalle. Suomen potti oli tosin kahvirahaa verrattuna kansainvälisiin lottopotteihin.

Pienikin lottovoitto lämmittää yleensä mieltä, mutta 3,5 miljoonan lottovoitosta syntyy jo aikamoiset juhlat. Tällä kertaa juhlat ovat tosin loppuneet lyhyeen. Kyseessä oli nimittäin amerikkalainen pariskunta Jim ja Dorothy Sprague, joka tarkasti kuponkinsa Pueblo Chieftain -sanomalehdessä julkaistujen lottonumeroiden mukaan. Numerot täsmäsivät pariskunnan kupongin kanssa, eli he olettivat saaneensa päävoiton Colorado Lottery -lotossa.

Myöhemmin kuitenkin selvisi, että kyse oli sanomalehden virheestä, sillä lehteen oli päätynyt jostain syystä väärät numerot. Ennen asian selviämistä pariskunta oletti elämänsä muuttuneen radikaalisti miljoonavoiton myötä. He olivat ehtineet ilmoittaa voitosta lapsilleen ja sukulaisilleen. Jim Sprague totesi NBC-kanavan uutisille olevansa tyytyväinen siihen, että hän ei ehtinyt vielä ilmoittaa voitosta suuremmalle joukolle ihmisiä.

Uusimmat