Tammerfestin klubiohjelma julkistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest on julkistanut klubiohjelmansa. Yo-talon, Senssin, Ilves Bar & Nightin, M/S Tammerkosken ohjelman lisäksi nyt julkistetaan myös uuden tapahtumapaikan, Viihdemaailma Ilonan, esiintyjälista.

Yo-talon Naurunpaikka goes Tammerfest Stand Up -klubit kutkuttavat nauruhermoja talolla alkuillasta keskiviikosta lauantaihin. Stand Up -koomikkoina lavalla nähdään muiden muassa MC Arimo Mustonen, JP Kangas, Anitta Ahonen ja Riku Sottinen. Koomikoita on yli kymmenen ja he vaihtuvat illasta toiseen, joten jokaisessa illassa tullaan näkemään eri kokoonpano stand up-isännän, MC Arimo Mustosen johdolla.

Yo-talon myöhäisilloissa kuullaan ruotsalaista, juurevaa rock’n’rollia esittävää Fatboyta, joka yhdistelee balladikauden Roy Orbisonia, rautalankaa, rockabillyä sekä Chris Isaacia. Lauteille nousevat myös muiden muassa Etno-Emmalla palkittu Paleface, toukokuussa neljännen levynsä julkaiseva tamperelainen synapoptrio Regina sekä vantaalaismimmien garagerock-bändi Pintandwefall. Klubin terassilla musisoi Tammerfestin perinteen mukaan joka päivä kello 16.00 Kari Peitsamo.

Ilves Bar & Nightin tanssilattiamagneetteja ovat Laura Närhi, Sir Elwoodin Hiljaiset Värit ja Pink Floyd -tribuuttibändi Pulse. Viihdemaailma Ilonassa esiintyvät Maija Vilkkumaa, Anna Puu ja Samuli Putro. Senssillä luvassa on reggaepitoiset iltamat, sillä keskiviikon korkkaa Raappana ja torstaina vuorossa on JätkäJätkät.

M/S Tammerkoski -laivalla isännöi Jukka Takalo, jonka ideasta Yksinäisten illat -sooloartistiklubit aikanaan järjestettiin Helsingissä, ja josta ne laajenivat Turkuun ja Ouluun. Nyt niistä päästään nauttimaan myös Tampereella. Risteilyillä esiintyvät Samae Koskinen, Erin Duo, Kauko Röyhkä, Jonna Tervomaa ja Jussi Jaakonaho.