Räppäri aiheutti vakavan vaaratilanteen Scream 4 -juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

50 Cent vitsaili taannoin Japanin katastrofin aikaan joutuneensa ”evakuoimaan horonsa Los Angelesista, Havaijilta ja Japanista.” Lausunto aiheutti valtavan kohun, mutta räppäri ei suostunut pyytämään lausuntoaan anteeksi.

Nyt 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, on aiheuttanut vaaratilanteen Scream 4 -elokuvan ensi-iltajuhlien jatkoilla. Hän meni nimitäin julkaisemaan Twitter-blogissaan kuvan kutsustaan ja tärkeitä yksityiskohtia juhlista, jolloin tapahtuman turvajärjestelyt vaarantuivat merkittävästi. Bileiden aika ja paikka oli tarkoitus pitää salassa. Räppärin mokan takia turvatoimia jouduttiin kiristämään huomattavasti, mutta juhlat sujuivat lopulta rauhallisesti.

Kerroimme taannoin kuinka hiphop-tähti 50 Centin valtavasta 52 huoneen ökykartanosta löydettiin murtovarkaita. Sen jäljeen Fifty pani kartanon myyntiin, ja samalla siitä päätyi verkkoon tuoreita kuvia. Sisäkuvien perusteella talo voisi hyvinkin olla suuri luksushotelli tai kongressikeskus. Miljoonistaan huolimatta 50 Cent joutui joulun aikaan lapiohommiin. Hänet nähtiin nimittäin katukuvassa raivaamassa lapiolla lunta sivuun riuskalla tyylillä. Naapureitaan auttanut tähti ei kuitenkaan suorittanut urakkaansa yksin, sillä lapset auttoivat häntä mielellään. 50 Cent tiedotti tempauksestaan Twitter-blogissaan.