Shokkipäätös: Legendaarinen saippuasarja lopetetaan 41 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin saippuasarjoihin lukeutuva All My Children on yllättäen päätetty lopettaa. Syyskuussa loppuva sarja on pyörinyt televisiossa vuodesta 1970 saakka, eli 41 vuoden ajan. Sen lisäksi myös 43 vuotta esitetty klassikkosarja One Life to Live lopetetaan tammikuussa.

Sarjoja esittävä ABC-kanava ilmoitti päätöksistä eilen. Shokkipäätöksen jälkeen kanavalla on enää yksi saippuasarja General Hospital. Kilpaileva kanava CBS lopetti vuonna 2009 pitkään esitetyn Guiding Light -saippuasarjansa. Viime vuonna se lopetti myös As The World Turns -sarjan.

CBS on nyt kuitenkin ainoa amerikkalainen televisiokanava, jolla on enemmän kuin yksi saippuasarjaa ohjelmistossaan. Se esittää edelleen Tunteita ja tuoksuja sekä Kauniit ja rohkeat -sarjoja. NBC-kanavalla on ohjelmistossaan vain yksi saippuasarja Päivien viemää.