Demi Lovato vahvisti julkisuudessa velloneet huhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias teinitähti Demi Lovato oli taannoin otsikoissa hakeuduttuaan vieroitushoitoon. Lovato hakeutui hoitoon henkisten ongelmiensa vuoksi, ja hoito tuotti tulosta. Nyt Demi Lovato on kertonut kokemuksistaan ja myöntänyt huhut hermoromahduksestaan.

– Sain hermoromahduksen. Olin todella huonossa kunnossa. Vanhempani ja managerini vetivät minut sivuun ja ilmoittivat että minun täytyy hakea apua. Se oli selkeä väliintulo. Halusin itsekin vapaaksi niistä sisäisistä demoneistani. Halusin aloittaa elämäni alusta, Demi Lovato kertoo Seventeen-lehdessä.

Demi Lovaton väitetystä seksivideosta kohuttiin syksyllä paljon julkisuudessa. Videon olemassaoloa ei ole saatu varmistettua, mutta Demiä aiotaan kuitenkin suojella kaikin keinoin. Vivid Entertainment –aikuisviihdeyhtiön pääpomo Steve Hirsch ilmoitti tekevänsä kaikkensa Demin puolesta. Jos nauha ilmaantuu, niin Hirsch on luvannut ostaa ja tuhota sen.