Ei kai taas? Katie Price esitteli jo kihlasormustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price käy parhaillaan läpi jo toista avioeroprosessiaan parin vuoden sisään. Povipommin suhde vapaapainija Alex Reidin kanssa päättyi riitaisasti tammikuussa, kun Las Vegasissa solmittu pika-avioliitto kesti vain vuoden.

32-vuotias Katie Price toipui toisesta avioerostaan nopeasti, sillä jo parin viikon päästä hänen rinnallaan nähtiin uusi mies. Argentiinalaisen Leandro Penna -nimisen mallin kanssa seurusteleva Price on edennyt uudessa suhteessa pikavauhtia. Nyt The Sun -lehti kertoo Pricen kaavailevan jo häitä tuoreen miesystävänsä kanssa. Katien vasemmassa sormessa nähtiin nimittäin tällä viikolla sormus, jonka uskotaan merkitsevän kihlausta.

Pricen suosio Britanniassa on laskenut hurjasti hänen suhdesotkujensa myötä. Jatkuvasti negatiivista julkisuutta saava kolmen lapsen äiti on nyt paljastanut olevansa huolissaan turvallisuudestaan. Povipommi pelkää joutuvansa hullun fanin puukottamaksi, joten hän onkin palkannut itselleen lisää turvamiehiä.

– Sitä ei koskaan tiedä, onko heillä puukko tai jotain. En halua loukkaantua, Price paljasti huolensa faniensa toimista OK!-lehdelle.