Jennifer Lawrence riisui rohkeisiin alusvaatekuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Lawrence on suurelle yleisölle vielä varsin tuntematon tähti, vaikka hänet on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa. Hänet on nähty muiden muassa X-Men -elokuvien ja Winter’s Bone -elokuvan tähtenä. Niistä jälkimmäisestä hän sai Oscar-ehdokkuuden.

Nyt Jennifer Lawrence on uskaltautunut poseeraamaan GQ-lehden mallikuviin. Lehden sivuilla kaunotar poseeraa rohkeasti alusvaatteisillaan. Lehden haastattelussa Jennifer kritisoi Hollywoodin nuorta kaartia, joilla ei ole hänen mukaansa näyttelemiseen tarvittavaa tekniikkaa. Sen sijaan nuoret luottavat Lawrencen mukaan valkoisiin hampaisiin ja kauniisiin kasvoihin.

20-vuotias Jennifer Lawrence esitti X-Men -elokuvissa Mystique-nimisen mutantin roolia, ja ennen kuvauksia hänen vartalonsa joudutaan maalaamaan. Roolihahmoon pääsemiseen kuluu peräti kahdeksan tuntia, kun seitsemän naista maalaa hänen koko vartalonsa.

– Mikään ei ole enää pyhää. Minä ja nuo tytöt olemme tulleet todella läheisiksi. He maalasivat alastoman vartaloni joka päivä kuukausien ajan. Se oli kuin erikoinen yövierailu. Se oli jotain mistä miehet haaveilevat; yksi alaston vartalo ja seitsemän käsiparia ympäri vartaloa, Jennifer Lawrence kertoi Hollywood Reporter -lehdelle.