Korvien soiminen ajoi miehen itsemurhaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Ilta-Sanomat kertoi kuinka Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm tarvitsee kuulolaitetta heikentyneen kuulonsa takia. Nyt Britanniassa on uutisoitu tapauksesta, joka on ääriesimerkki siitä mihin kuulovaurio voi pahimmassa tapauksessa johtaa.

Kroonisesta tinnituksesta, eli korvien soimisesta, kärsinyt 74-vuotias isoisä Roy Sullivan päätti lopulta riistää henkensä päästäkseen eroon vuosi vuodelta kovenevista äänistä päänsä sisällä. Hän itse kuvaili kokemaansa tauottomaksi kirkumiseksi.

Vaimo löysi Sullivanin menehtyneenä sen jälkeen, kun hänen asunnostaan oli ensin kuulunut laukaus. Vaimo oli samaan aikaan vierailulla lapsenlapsensa 14-vuotisjuhlissa. Vaimo kertoi myöhemmin kuulusteluissa, että hänen miehensä ei voinut sietää tinnituksesta aiheutuvaa ääntä. Itsemurhaansa edeltäneenä aamuna aviomies oli valittanut tinnituksen pahentuneen yön aikana.