Naissotilaiden suuria rintoja pienennetään verovaroilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on tullut julkisuuteen mielenkiintoinen tapaus verovarojen käyttämisestä, kun valtio kustansi naissotilaalle rintojen pienennysleikkauksen. Syynä oli se, että naisen rinnat olivat liian suuret mahtuakseen asepukuun.

Operaatio maksoi englantilaisille veronmaksajille tuhansia puntia, mutta sen tuloksena naissotilas mahtuu nyt pukuunsa. Samalla Britannian armeija vahvisti, että kolmen vuoden aikana yhteensä neljä naissotilasta on käynyt samassa operaatiossa. Yhteensä leikkaukset ovat maksaneet 10.167 puntaa, eli noin 12.500 euroa.

Toinen yllätys oli se, että kolme sotilasta on käynyt leikkauttamassa korvansa, jotta heidän päänsä mahtuisi sotilaiden kypärään. Nämä operaatiot ovat maksaneet yhteensä 7.090 puntaa. Yhteensä kauneusleikkauksiin on käytetty verovaroja siis yli 17.000 puntaa, Daily Mirror uutisoi. Luvuissa ei ole mukana operaatioita, joissa korjataan taisteluissa syntyneitä vaurioita.