Osbournet kaivoivat kuvettaan – saivat pitää asuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä muutama vuosi sitten Osbournen julkkisperhe oli yksi viihdemaailman varakkaimmista, mutta sittemmin tilanne on muuttunut radikaalisti. Muutama päivä sitten uutisoitiin kuinka Sharon ja Ozzy Osbourne saivat amerikkalaiselta verottajalta 1,7 miljoonan dollarin veromätkyt.

Perhe oli vaarassa menettää talonsa Yhdysvalloissa, sillä ulosottomies uhkasi ulosmitata perheen molemmat ökyasunnot Los Angelesissa. Hollywood Hillsin asunnon arvo on noin 7,5 miljoonaa ja Malibun asunnon noin 6,1 miljoonaa dollaria. Nyt perhe on löytänyt tarvittavat varat ja maksanut valtavat veromätkynsä.

Pari viikkoa sitten myös perheen tytär Kelly Osbourne sai verottajalta karhukirjeen noin 34.000 dollarin mätkyistä. Vanhempien maksamattomat verot ovat peräisin vuosilta 2008 ja 2009. Kellyä voi odottaa jopa vankilatuomio ellei hän pysty maksamaan velkojaan. Hän on viime aikoina tienannut suuria summia Fashion Police -televisiosarjastaan, Closer-lehden kolumnistaan sekä satunnaisista malli- ja näyttelijärooleista.