Romanttisuuden huippu? Aviomies lahjoitti vaimolle dollarin jokaisesta päivästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen aviomiehen vaimolleen antama hääpäivälahja on saanut aikaan ihastuneita huokauksia ympäri maailmaa, mutta kaikki eivät ole olleet siitä innoissaan. Kyseessä on pohjoiscarolinalaisen Arthur Schumacherin tempaus, jossa hän antoi Jeanette-vaimolleen 49. hääpäivän kunniaksi 17.885 dollaria.

Schumacher antoi vaimolleen dollarin jokaisesta päivästä, jonka pariskunta on ollut naimisissa. Romanttisuuden takeeksi kyseessä ei ollut tilisiirto, shekki tai muuta hyvin epäromanttista, vaan aviomies ajoi koko päivän ajan tyhjentämässä eri pankkikonttoreista heidän setelivarantojaan. Hän nimittäin antoi vaimolleen kirjaimellisesti 17.885 kappaletta yhden dollarin seteleitä.

– Itse en voi nyt ajaa autoa, joten tyttäreni toimi kuljettajana. Vaimo soitteli meille ja kyseli, että mitä me oikein teemme. Vastasin, että älä huolehti. Tulemme kyllä vielä kotiin, aviomies kertoi ABC Newsin haastattelussa.

Häälahjan antamisen jälkeen mies huomasi, että hän ei ollut laskenut mukaan karkauspäiviä, joten hän on edelleen vaimolleen 12 dollaria velkaa.