Bikinikaunottaret aiheuttivat hämminkiä – ja rajun peräänajon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Yhdysvalloissa järjestettiin tempaus, jossa yläosattomat naiset suihkuttelivat teiden varsilla ja aiheuttivat hämminkiä. Neitokaiset varastivat ohi ajaneilta autoilijoilta niin jakamattoman huomion, että lähistöllä nähtiin useita peräänajoja.

Torstaina Taiwanissa nähtiin samanlainen tapahtumaketju, kun kahdeksan bikinikaunotarta olivat protestoimassa kadulla. Naiset osoittivat mieltään Wang Hsuanin puolesta koiranulkoilutukseen liittyvässä paikallisessa kiistassa. Wangin koirat hyökkäsivät taannoin naapurin koiran kimppuun. Myöhemmin naapuri tuli lyöneeksi Wangilta kävelykepillään jalan poikki koiria hätistellessään.

Ainakin neitokaisten asut oli onnistuneesti valittu, sillä ne kiinnittivät huomiota liiankin kanssa. Yhdysvaltojen tapaan neitokaisten vieressä tapatui raju peräänajo, kun eräs autoilija ei saanut silmiään irti bikinikaunottarista ja ajoi edellä ajavan auton perään.