David Arquetten seksipaljastus kuohuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta David Arquette ja Courteney Cox erosivat viime syksynä. Scream-elokuvista tunnettu Arquette otti eron niin raskaasti, että ratkesi ryyppäämään. Mies päätyi lopulta vieroitushoitoon, jossa hän sai apua alkoholiongelmaansa sekä eron aiheuttamaan hermoromahdukseen.

Nyt pariskunnan tilanne on erosta huolimatta jo hieman parempi. David on tosin mennyt puhumaan haastattelussa hieman ohi suunsa, sillä hän paljasti Howard Sternin radio-ohjelmassa yrittäneensä harrastaa seksiä Coxin kanssa Disneylandissa.

– Kuules, yritin harrastaa hänen kanssaan seksiä, mutta hän ei edes halunnut minua. Hups, se oli ehkä jotain mitä minun ei olisi pitänyt sanoa. Olimme kuitenkin maailman onnellisimmassa paikassa, ja ajattelin että siitä voisi tehdä vieläkin onnellisemman. Pääsin kuitenkin etenemään hieman. Se oli kuin olisimme olleet kahdeksasluokkalaisia, David Arquette paljasti.

David Arquette avioitui Frendit-tähti Courteney Coxin kanssa vuonna 1999. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Parin avioliitto oli pitkään vaikeuksissa, mutta Arquetten uskottomuus koitui lopulta liiton tuhoksi. Mies petti Coxia mallitarjoilija Jasmine Waltzin kanssa. Arquette julkaisi jopa Twitter-blogissaan kuvan hänestä ja Waltzista. Kuvatekstissä luki ”Hyviä aikoja”.