Seksikäs Victorian enkeli lentää avaruuteen – kirjaimellisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen huippumallien nuorempaa polvea edustava kaunotar Doutzen Kroes lukeutuu Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon. Nyt hän on pitänyt hieman taukoa uraltaan, koska sai viime talvena lapsen.

Douzen Kroes bongattiin pian synnytyksen jäljeen taas bikineissä, ja hänen vartalonsa on palautunut uskomattoman nopeasti raskauden aiheuttamista muutoksista. Kuntoa tarvitaankin pian, sillä Victorian enkeli on suuntaamassa avaruuteen – kirjaimellisesti. Hänet on nimittäin ilmoitettu mukaan Virgin-yhtiön kaupalliselle avaruuslennolle, joka toteutuu vuonna 2014. Samalla lennolla on mukana myös konemusiikin supertähti Armin Van Buuren.

25-vuotias hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muiden muassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Hän on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.