Gwyneth Paltrow esitteli unelmavartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on viime vuodet keskittynyt enemmän perhe-elämään kuin työntekoon. Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva kaunotar ei ole kuitenkaan antanut ulkomuotonsa repsahtaa, sillä näyttelijätär on nykyään hoikkaakin hoikempi.

38-vuotias Paltrow paljasti taannoin timmin bikinivartalonsa Karibialla, jossa hän hankki samalla D-vitamiinia luukatoaan hoitamaan. Nyt Gwyneth esittelee vartaloaan Self-lehden kannessa, jossa kaunottaren vatsalihaksetkin pääsevät oikeuksiin. Elleivät ole sitten kuvankäsittelyn tulosta.

Gwyneth Paltrow

Paltrow on aikaisemmin paljastanut tekevänsä paljon töitä ulkomuotonsa eteen. Näyttelijätär on kertonut noudattavansa muiden muassa tiukkoja dieettejä pysyäkseen hoikkana. Yksi tähden käyttämistä äärimmäisistä dieeteistä koostuu ainoastaan vaahterasiirappia, cayennepippuria, sitruunamehua ja vettä sisältävästä juomasta. Tähti on lisäksi kertonut syövänsä vain yhden aterian päivässä.