Hilary Swank ei bikinivartaloaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudessa viime vuosina hieman taka-alalle jäänyt näyttelijä Hilary Swank ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan, vaikka hänen tekemisistään ei olekaan uutisoitu kovin laajasti. Alkuvuodesta hän kohahdutti Oscar-gaalan jatkoilla historiallisen paljastavalla asullaan.

Nyt leffatähti on kuvattu lomailemassa aurinkorannalla, jossa hän sai lekotella varsin rauhassa bikineissään ja cowboy-hatussaan. Kuvien perusteella supertähden ulkoinen olemus on edelleen timmissä kunnossa.

Alkuvuodesta Hilary avautui köyhästä lapsuudestaan. Supertähti paljasti, ettei lapsena saanut leikkiä muiden lasten kanssa, koska hänen perheensä oli niin köyhä. Lapsuutensa Hilary asui äitinsä kanssa asuntovaunussa.

– Minulla oli katto pääni päällä ja äitini teki kovasti töitä jotta meillä olisi ruokaa pöydässä, mutta naapuruston muiden lasten vanhemmat eivät antaneet lastensa leikkiä kanssani. Jos olin lasten kanssa, niin lapset kutsuttiin kotiin ja jos olin heidän kotonaan, minua pyydettiin lähtemään, Hilary Swank muisteliDaily Telegraph -lehdelle.

Hilary Swank on voittanut parhaan naispääosan Oscarin elokuvistaan Boys Don’t Cry ja Million Dollar Baby. Naisen ura alkoi vuonna 1992 televisiosarjassa Buffy, vampyyrintappaja. Kaunotar on nähty myös pääosassa vuoden 2007 elokuvahitissä PS. I love you. Swank toimi vastaavana tuottajana tämän vuoden Conviction-elokuvassa, jossa hänet nähtiin myös naispääosassa Betty Anne Watersina. Kaunotar on palkittu upeasta urastaan omalla tähdellä Hollywood Walk of Famella. Swankin Conviction-elokuva sai Yhdysvalloissa ensi-iltansa 15. lokakuuta 2010. Rooliaan varten hänen täytyi lihottaa itseään seitsemällä kilolla.