Jenni Vartiainen kärsii kiertueväsymyksestä – alushousuja lavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpien artistien joukkoon nykyisin lukeutuva Jenni Vartiainen on keikkaillut ahkerasti alkaneen kevään aikana. Eilen Jenni oli esiintymässä Rukalla järjestetyssä Battery Spring Break -tapahtumassa.

Keikka oli viimeinen yhdentoista keikan putkesta, ja nyt hänellä on viisi päivää vapaata. Lyhyen keikkatauon jälkeen Vartiainen palaa takaisin pohjoiseen Rukalle, josta alkaa uusi keikkaputki. Eilinen esiintyminen sai monet pohtimaan suosikkilaulajan mahdollista keikkaväsymystä, sillä hän perui jo aiemmin haastattelut sekä keikkapäivältä että sitä edeltäviltä päiviltä vedoten raskaaseen kiertue-elämään.

Monet artistit ovat aiemminkin väsyneet tiukan keikkaputken takia, joten mitään uutta tilanteessa ei ole. Rukan esiintyminen sujui kaikesta huolimatta vauhdikkaasti, ja Vartiainen sai lavalle yleisön joukosta muiden muassa alushousuja.

– Onko nää bokserit? Aa, ylllättän tulikin rakkauslaulu tähän, Jenni Vartiainen vitsaili kesken keikan.

Jenni Vartiainen