Kate Uptonin kuumimmat bikinikuvat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias bikinimalli Kate Upton nousi huippumalliksi kirjaimellisesti yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet tämän vuoden uimapukunumeronsa malliksi. Sittemmin Kate Upton on poseerannut lukuisia kertoja mallikuvissa ja mainoksissa.

Parin kuukauden ajan mallimaailman huipulla ollut Kate on ehtinyt poseerata monissa näyttävissä kuvissa, joista parhaat on nyt koostettu yhteen kuvagalleriaan. Kate Uptonia pidetään piristävänä poikkeuksena mallialalla, koska hän ei ole tikkulaiha kuten monet kollegansa. Mallikuvien lisäksi hän on itse julkaissut kuviaan verkossa.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.