Kuolleesta isästä tehtiin perheelle kaulariipukset

Ohhoh! · Stara.fi

Kuolleiden jäännöksistä on nykyisin mahdollista tehdä monenlaisia tuotteita, sillä polttohautauksen tuhka on monikäyttöistä. Amerikkalainen yhtiö on tarjonnut jo vuosien ajan mahdollisuutta tehdä tuhkasta keinotekoinen timantti. Nyt eräs brittiperhe on ollut hieman samoilla linjoilla.

Howlen perheen Steve-isä menehtyi taannoin, mutta hänen vaimonsa lupasi ettei miestä unohdeta. Perhe päätti siksi teettää isän maallisista jäännöksistä jokaiselle perheenjäsenelle mukana kulkevan muiston. Sellainen löytyi kaulakoruista, jonka Steve-isä itse suunnitteli ennen kuolemaansa. Ajatuksen he saivat asiaa esitelleestä televisiomainoksesta.

Isän jäännöksistä teetettiin lopulta yksitoista samanlaista kaulakorua, jollaisen jokainen perheenjäsen sai itselleen. Tässä tapauksessa voidaan siten hyvällä syyllä todeta, että kaulakoruilla on keskimääräistä suurempaa tunnearvoa. Äiti kertoi Daily Mirror -lehdelle pitävänsä hienona sitä, että osa isää kulkee jatkossa kaikkien mukana. Kaulakorujen lisäksi äiti teetätti itselleen tuhkasta myös sormuksen ja korvakorut.

Uusimmat