Lemmikkitiikeri nukkuu omistajansa kanssa

Ohhoh! · Stara.fi

Ihmisillä on ympäri maailmaa jonkin verran lemmikkejä, jotka ovat todellisuudessa villieläimiä. Erikoisimpiin lemmikkeihin lukeutuat tiikerit ja leijonat, ja nyt eräs sellainen petoeläin viihtyy ilmeisen hyvin eteläafrikkalaisessa perheessä.

Nelivuotias Storm-niminen leijona nimittäin pitää muiden muassa isäntänsä vieressä nukkumisesta. Monien koirien ja kissojen tapaan se käpertyy iltaisin isäntänsä Andre Potgieterin kainaloon. Aikuiseksi kasvaessaan Storm tule painamaan arviolta 160 kiloa, joten kovin pitkään se tuskin saa enää sängyssä nukkua. Katso kuva tästä.

Storm päätyi maanviljelijänä toimivan Andre Potgieterin ja hänen Talita-vaimonsa hoiviin sen jälkeen, kun sen emo hylkäsi pentunsa pian syntymän jälkeen. Erikoinen lemmikki on nukkunut isäntiensä makuuhuoneessa siitä saakka kun se asteli ensimmäisen kerran taloon. Nuorempana sillä oli tapana hypätä kylpyammeeseen Talitan kanssa. Sieltä noustuaan se kasteli lattiat ympäri taloa.