Supertähti Megan Foxin floppileffasta: ”Se oli karmea”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tuttu kaunotar Megan Fox tähditti äskettäin elokuvaa Passion Play, josta ei ole muodostunut aivan odotusten kaltaista hittiä. Floppileffa nimittäin julkaistiin suoraan DVD:llä ja se sai harvinaisen tyrmäävät arvostelut kriitikoilta.

Leffan miespääosassa nähdään Mickey Rourke. Elokuvan heikosta menestyksestä huolimatta Rourke on ylistänyt julkisuudessa Foxin näyttelijätaitoja. Nyt hän on kuitenkin kommentoinut elokuvaa yllättävän negatiivisin sanakääntein.

– Se oli karmea. Taas yksi karmea elokuva. Tiedättehän, että kun tekee urallaan paljon elokuvia, mahtuu mukaan myös tusina karmeita elokuvia. On hyvä, että elokuvaa ei esitetty valkokankaalla, koska se on huono, Mickey Rourke kommentoi Vulture-lehdelle.

24-vuotias Megan Fox oli aiemmin otsikoissa, kun hän paljasti kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa. Tänä syksynä hän viimein vahvisti olevansa biseksuaali. Leffakaunotar kuitenkin lisäsi, ettei hän voisi harrastaa seksiä toisten biseksuaalien naisten kanssa, vaan ainoastaan lesbojen kanssa.