Prinssi William ei saanut pöytää ravintolasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on parhaillaan käynnissä ennennäkemättömän suuri hääbuumi, kun Prinssi William ja Kate Middleton ovat menossa naimisiin. Nyt uutistoimisto AP raportoi, että häihin valmistautunut William on jouduttu käännyttämään ravintolan ovelta.

Kruunuprinssi oli viime sunnuntaina liikkeellä seurueensa kanssa Walesin Angsleyssä, kun he päättivät mennä ravintolaan illastamaan. 20 hengen ryhmä suuntasi Seacroft-nimiseen ravintolaan, mutta joutuivat kääntymään ovelta takaisin. Ravintolalla ei nimittäin ollut resursseja tarjoilla ruokaa koko ryhmälle.

– Meidän oli tarkoitus syödä siellä, mutta yksi heidän kokeistaan oli sairaana, joten he eivät olisi ehtineet tarjoilla meille kaikille. Siksi jatkoimme matkaa toiseen ravintolaan, seurueeseen kuulunut Iain Wright vahvisti uutistoimisto AP:lle.

Paikallinen liikemies totesi uutistoimistolle, että kyseiseen ravintolaan täytyy tehdä varaus ennakkoon. Siten tasapuolisuuden nimittäin myös prinssin tulee toimia samoin mikäli haluaa ruokailla siellä.