Sofia vinkkasi silmää – poliisi katsoi rikettä läpi sormien

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Sofia nähdään myös Suomen televisiossa, kun hänen Moderni perhe -hittisarjansa esitetään Maikkarilla.

Nyt Sofia on kuvattu käyttämässä poikkeuksellisen suurta naisellista vetovoimaansa hyväkseen jouduttuaan tekemisiin viranomaisten kanssa. Poliisi nimittäin pysäytti hänen Range Roverinsa Länsi-Hollywoodissa, kun näyttelijä rikkoi lakia puhuttuaan kännykkään kesken ajomatkan.

Kaunotar selvisi kuitenkin ilman sakkoja, kun poliisi päästi hänet varoituksella pienen juttutuokion jälkeen. Julkisuudessa Los Angelesin poliisi on kertonut pitävänsä nollatoleranssia kännykkään puhumisessa, mutta siihenkin on näköjään poikkeuksensa.

Äskettäin Sofia kertoi kuinka hänen vartalonsa kehittyminen aiheutti ongelmia teini-iässä. Ensin muotoja ei ollut nimittäin lainkaan ja sitten yhtäkkiä liiankin kanssa.

– Olin naurettavan laiha. Minua kutsuttiin koulussa Palilloksi, joka tarkoittaa espanjaksi hammastikkua. Yhtäkkiä sain kuitenkin valtavat rinnat. Se oli kauheaa! Ilmoitin silloin äidilleni, että leikkautan ne pois heti kun täytän 18 vuotta, Sofia Vergara kertoi Shape-lehdelle.

38-vuotias kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.