Anne Hathawayn reidet ihastuttivat televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on edelleen noususuunnassa. Hänet valittiin Batman-elokuvan uuteen The Dark Knight Rises -nimiseen jatko-osaan kissanaisen rooliin, ja sittemmin hän esiintyi kymmenille miljoonille televisiokatsojille Oscar-gaalan juontajana.

Seksikkäimpien julkkisten joukkoon viime vuonna äänestetty Hathaway on nyt ollut vierailemassa Ellen DeGenerisin suositussa keslusteluohjelmassa. Näyttelijäkaunotar oli pukenut vierailua varten tavallista lyhyempään hameeseen, jonka ansiosta näyttelijättären reidet paljastuivat ja saivat kotikatsomoissa varmasti varauksettoman huomion ainakin mieskatsojilta.

Anne Hathaway nähtiin äskettäin Suomenkin valkokankailla elokuvassa Love and Other Drugs. Hän on urallaan tähdittänyt pääosia muiden muassa leffoissa Paholainen pukeutuu Pradaan sekä Rachel Getting Married.