Charlie Sheen: ”Palaan Miehen puolikkaisiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vakavissa vaikeuksissa urallaan parhaillaan oleva näyttelijä Charlie Sheen sai taannoin huumesekoilujensa takia potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta. Sittemmin hän riitaantui tuotantotiimin kanssa ja vaatii yhtiöltä oikeudessa 100 miljoonan korvauksia.

Ilman hittisarjaa Sheenin ura on lähes varmasti ohi, mutta nyt hän on kuitenkin itse vihjannut palaavansa vielä sarjaan. Charlie Sheen kertoi asiasta bostonilaisen radioaseman haastattelussa, jossa hän totesi mahdollisuuden paluuseen olevan noin 85 prosenttia. Näyttelijä ei kuitenkaan halunnut perustella kantaansa sen enempää.

CBS-kanava ei sekään suostunut kommentoimaan väitettä. Aiemmin sarjan tuotantotiimi on kuitenkin ilmoittanut lopettavansa sarjan mieluummin kuin ottavansa Sheenin takaisin. Samaa mieltä olivat TV Guide -lehden gallupissa myös sarjan fanit. Hänen tilalleen valittiin taannoin myös korvaaja, joka kuitenkin kieltäytyi kunniasta. Tällä tietoa Miehen puolikkaat ei siis ole enää palaamassa televisioruutuin.