Häävieras hävisi venäläisessä ruletissa – ampuminen tallentui videolle

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Venäläinen ruletti on ollut käsite koko maailmassa jo vuosikymmenien ajan, mutta joillekin voi tulla yllätyksenä että sitä harrastetaan maassa yhä edelleen. Viime vuonna eräissä venäläisissä häissä venäläisen ruletin riskit realisoituivat.

Verkossa taannoin julkaistulla videolla nähdään kuinka Astrakhanissa järjestetyissä hääjuhlissa sulhanen ottaa käsiaseen vyötäisiltään ja kokeilee onneaan venäläisessä ruletissa. Hänellä käy tuuri, sillä luoti ei sattunut kohdalle. Sen jälkeen eräs häävieras haluaa kokeilla onneaan, joka ei kuitenkaan hänelle sillä kertaa hymyillyt. Ase nimittäin laukeaa ja vieras putoaa maahan.

Kyseinen ase oli ladattu kumiluodilla, mutta siitä huolimatta lähietäisyydeltä päähän ammuttu luoti teki pahaa jälkeä. 33-vuotias mies kiidätettiin häistä sairaalaan kriittisessä tilassa. Hänen kohtalostaan ei ole sittemmin saatu lisätietoja. Poliisi on käynnistänyt asiassa tutkinnan.