Charlie Sheenin prostituoidulla yllättävä uravaihdos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä ympäri maailmaa on ruodittu viime viikkoina näyttelijä Charlie Sheenin edesottamuksia, kun hampaansa menettänyt tähti sai potkut Miehen puolikkaat -hittisarjasta. Sheenin 36 tunnin huumebileissä oli myös pornotähti Kacey Jordan.

Nyt Jordan on ilmoittanut jättävänsä maksullisen seksin myymisen keskittyäkseen jatkossa oikeaan ammattiin viestintäalalla. Hän on nimittäin päättänyt hyödyntää mahdollisimman paljon Sheenin tapauksesta saamastaan julkisuudesta. Äskettäin Jordan perusti My Girl Fund -verkkosivuston ja seuraavaksi hän haluaa tehdä uraa radiossa, Hollywood Reporter uutisoi.

Kacey Jordan yritti viime kuussa itsemurhaa ottamalla suuren määrän unilääkkeitä. Lisäksi hän oli viillellyt ranteitaan. Myöhemmin hän väitti, että kyseessä olisi ollut vain julkisuustemppu. Taannoin Jordan ilmoitti näyttelijälle tekstiviestillä olevansa raskaana, ja seksikumppanien määrästä johtuen hän ei itsekään tiennyt kuka olisi lapsen isä. Sheen oli kuitenkin yksi vaihtoehdoista. Neitokainen teki kuitenkin abortin.