Kate Mossin paita esitteli paljasta pintaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Moss oli taannoin otsikoissa uuden kuntosalinsa takia. Yksityisellä kuntosalilla oli hintaa noin 1,1 miljoonaa euroa. Parhaillaan Kate Moss poseeraa Vogue-lehden Japanin version kannessa ja sisäsivuilla.

Vogue-lehden toukokuun numerossa Kate Moss poseeraa useissa näyttävissä Haute Couture -tyylisissä kuvissa. Niissä hänet nähdään makoilemassa paidassa, joka ei juuri sisältöään peittele. Siksi myös huippumallin rintamus näkyy kuvissa selvästi. Se on toki nähty kymmeniä kertoja aiemminkin.

Katherine ”Kate” Moss on 37-vuotias englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainoskampanjasopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota, ja Mossia ja hänen vanavedessään tulleita uusia malleja alettiin kutsua termillä heroin chic. Se tarkoitti passiivista, huumeaddiktoituneen näköistä ulkomuotoa. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.