Kristin Cavallari kuumissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muiden muassa CSI: NY -sarjassa ja muutamissa elokuvissa. Taannoin Cavallari kiinnitettiin Lauren Conradin tilalle sittemmin jo lopetettuun The Hills -sarjaan.

Viime kesänä Kristin Cavallari kuvattiin varsin näyttävään nahkaiseen ”alistaja-asuun” pukeutuneena. Nyt Kristin Cavallari on kuvattu pitkästä aikaa esittelemässä bikinivartaloaan rannalla. Realitykaunotar ihastutti nautiskelemalla aurinkoisesta rantakelistä värikkäisiin bikineihin sonnustautuneena.

23-vuotias Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.

Uusimmat