Lindsay Lohan jätti rintaliivit kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päihdesekoilujensa takia henkilökohtaisen ja työelämänsä pilannut näyttelijä Lindsay Lohan on viimeisen neljän vuoden aikana menettänyt lukuisia elokuvarooleja sekoilujensa lisäksi myös vankilatuomioidensa takia. Muutama päivä sitten hän sai kuitenkin uuden elokuvaroolin.

Lindsay tulee näyttelemään newyorkilaisen mafiapomo John Gottin Victoria-tytärtä tulevassa tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa Gotti: Three Generations. Nyt hänet on kuvattu leffan lehdistötilaisuudessa tuttuun tapaan näyttävässä asussa. Paitansa alle hän ei ollut pukeunut lainkaan rintaliivejä, ja kaula-aukko paljasti tavallista enemmän.

Entertainment Weekly -julkaisun mukaan elokuvan päätähdeksi on kiinnitetty John Travolta. Elokuvan käsikirjoituksen on kirjoittanut mafiapomon poika John Gotti Jr. Elokuvassa tullaan näkemään monia Gottin perheenjäseniä esittämässä itseään. Elokuvan esikuva menehtyi vuonna 2002. Hänet tuomittiin vankilaan vuonna 1992 lukuisista vakavista rikoksista.