Tyttöbändin hottiksella valtava kaula-aukko – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tyttöbändien saralla parhaillaan kansainvälistä läpimurtoa kovasti yrittävä Girlicious on ollut viime aikoina jonkin verran otsikoissa, joskin syynä on yleensä ollut musiikin tai keikkojen sijaan jonkun bändin jäsenen paljastavat kuvat.

Näin on tälläkin kerralla, kun Girlicious-yhtyeen jäsen Natalie Mejia on kuvattu Los Angelesissa juhlimassa yhdessä ystäviensä kanssa. Ryhmä suuntasi suosittuun Voyeur-yökerhoon, jonka edustalla myös paparazzit tallensivat tapahtumat. Samalla lehtiin päätyi kuva Mejian asun suuresta kaula-aukosta.

Taannoin Natalie Mejia noteerattiin viihdelehdissä, kun hänen epäiltiin seurustelevan hiphop-artisti Chris Brownin kanssa. Rihannan exä ja Natalie oli useiden lehtien mukaan nähty yhdessä läheisissä tunnelmissa. Molemmat kuitenkin kiistivät suhteen.