Nicolas Cage pidätettiin – palkkionmetsästäjä Dog pelasti putkasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin televisiokatsojille Dog The Bounty Hunter -realitysarjasta tunnetuksi tullut Duane ”Dog” Chapman on televisioruuduissa kovaotteinen palkkionmetsästäjä, joka on nyt joutunut palkkion metsästämisen sijaan lunastamaan supertähden putkasta.

E! Online uutisoi tänään, että Duane Chapman kutsuttiin apuun, kun näyttelijä Nicolas Cage joutui pidätetyksi ja putkaan lauantaina New Orleansissa. Tuomari määräsi supertähdelle 11.000 dollarin takuusumman, joka piti maksaa ennen kuin hän pääsisi taas vapaalle jalalle. Hätiin kutsuttu Dog maksoi summan ja Cage pääsi odottamaan oikeudenkäynnin alkamista vapaalla.

Viihdejulkaisun mukaan Nicolas Cage pidätettiin epäiltynä kotiväkivallasta, julkisesta juopottelusta ja häiriön aiheuttamisesta. Lukuisat mediat ympäri maailmaa ovat pyytäneet asiasta kommenttia palkkionmetsästäjältä, mutta hän ei ole suostunut kommentoimaan ystävänsä tapausta julkisuudessa.