Yliopisto erotti 30 opiskelijaa bikinikuvan takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen Waterloon yliopisto on noussut otsikoihin opiskelijoidensa kyseenalaisen erottamisen takia. Kyse on tapauksesta, jossa 30 hengen ryhmä opiskelijoita rakensi kilpa-autoa. Auton valmistuttua ryhmä pyysi opiskelijaneitokaista poseeraamaan kilpurin vieressä bikineissä.

Kauniit bikininaiset ja autot kuuluvat erottamattomasti yhteen esimerkiksi autonäyttelyissä ja autokilpailuissa. Yliopiston johto oli kuitenkin asiasta toista mieltä nähtyään kuvan korkokengissä ja bikineissä keikistelleestä neitokaisesta. Kuva oli ikuistettu aamun pikkutunneilla, millä uskotaan olleen vaikutusta yllättävään päätökseen.

Erottamisen vuoksi kilpa-auton suunnitelleet opiskelijat eivät nyt voi osallistua ensi kuussa Michiganissa järjestettävään kansainväliseen kilpailuun, jota varten auto alunperin rakennettiin. Opiskelijat erotettiin määräajaksi kesäkuuhun saakka. Virallisena perusteena oli opiskelukäyttöön tarkoitettujen tilojen luvaton käyttäminen muihin tarkoituksiin. Asiasta uutisoi Waterloo Region Record -lehti.