Arto Länsman huolestuttaa: ”Vedän rauhoittavia pään täyteen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohublondi Johanna Tukiainen ja hänen tuore aviomiehensä Arto Länsman avioituivat helmikuun lopussa Saariselällä. Vain parin viikon avioliiton jälkeen molemmat vuoroin hakivat avioeroa ja vuoroin vetivät hakemuksensa pois.

Parhaillaan avioero on kuitenkin edelleen vireillä. Nyt Arto Länsman on huolestuttanut ystäviään Facebook-päivityksillään, joissa hän on vuodattanut tuntojaan tilanteesta. Päivitykset ovat aiheuttaneet huolta miehen tilanteesta.

– Onneks mä olen tänään yksin, nyt mä vedän rauhottavii pään täyteen. Huomenna ei tarvi herätä. Kiitos teille, paskanjauhajat, Arto Länsman kirjoittaa yhteisöpalvelussa.

– Tuksu on pahin, kiitos Tuksu, Länsman lisäsi hetken kuluttua.

Kohupari palasi äskettäin häämatkalta Karibialta, jonne Johanna Tukiainen lähti ensin yksin. Länsman lennätettiin kuitenkin paikalle myöhemmin, mutta häämatkasta tuli riitainen ja Länsman muutti asumaan eri hotelliin kuin vaimonsa.