Idols-tähdet pääsivät haastattelemaan toisiaan – tässä tulos

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kisassa on mukana enää kolme laulajaa, jotka kisailevat pian jo koko kisan voitosta. Staran Chaos Tube -tiimi antoi Idols-kisasta jo aiemmin pudonneille tähdille kaluston haastattelua varten, ja nyt tulos nähdään videolla.

Haastattelussa Fatima Koroma pääsee ensimmäisenä jututtamaan Anna Paateroa, jolta hän kyseli muutamia päivänpolttavia kysymyksiä.

– Jos olisit näätä, haisisitko pahalle? Fatima Koroma tiedusteli kollegaltaan.

Annan hiillostamisen jälkeen haastatteluun pääsee myös Lotta Sandholm, joka pääsi vastailemaan kysymyksiin muiden muassa siitä minkä värinen koira hän olisi ja mitä hän söisi lepakkona. Lisäksi Lotta pääsi valitsemaan Hennariikan silmät tai Ilpon kaljun, joista hän valitsi ensinmainitun.